La fiscalia demana una pena d'un any i nou mesos de presó per a tres homes acusats d'entrar a robar a l'interior de l'escola Bages, al carrer La Sèquia de Manresa. Tots tres, Álvaro C., Sergio C. i Jorge S. aniran a judici la setmana que ve al Jutjat Penal 3 de Manresa.

Els fets, segons l'escrit d'acusació de la fiscalia, van tenir lloc el diumenge 9 de novembre del 2014, en un moment en què el col·legi estava tancat. Els tres lladres van accedir a l'interior de l'escola després de saltar la tanca i forçar les finestres. Un cop a les aules, segons la fiscalia, els lladres es van endur divers material informàtic, a més a més d'un projector, dos trepants i unes claus.

Una hora més tard, tots tres van ser descoberts pels Mossos d'Esquadra, després d'haver fugit d'una patrulla. Els objectes robats van ser recuperats, ja que estaven amagats a sota d'un vehicle. La fiscalia tipifica els fets com un delicte de robatori amb força sobre les coses. A banda de la pena d'un any i nou mesos de presó, vol que els acusats indemnitzin l'escola amb el valor dels danys que van causar, 180 euros.