La Policia Local d'Olesa de Montserrat va detenir dissabte a la matinada, després d'una persecució policial, tres joves que acabaven d'intentar robar en un habitatge, segons el cos policial.

Els fets van tenir lloc a la 1 de la matinada, quan un veí del carrer Riera va alertar la policia que havia vist uns joves entrant a una casa pel balcó. Fins a l'indret, s'hi van desplaçar dues patrulles, que, després d'una recerca per la zona, van localitzar tres joves a l'interior del pati d'un habitatge. Els joves van fugir per la presència policial. Aleshores, es va iniciar una persecució a peu per les terrasses i els carrers de la zona, que va finalitzar amb la detenció dels presumptes autors, tots veïns d'Olesa de Montserrat.

D'altra banda, dissabte a la nit, la Policia Local olesana va detenir un home que acabava d'agredir la seva parella sentimental. Segons fonts policials, l'acusat es va presentar a comissaria per explicar que havia agredit la parella. Quan els agents la van localitzar, van constar que tenia lesions superficials a la cara. La dona, però, va rebutjar assistència sanitària.