Tres dotacions dels Bombers de la Seu d'Urgell s'han sumat a les tasques de recerca d'una dona de 76 anys de nacionalitat andorrana que s'ha perdut al Coll de la Gallina, a la zona fronterera entre Andorra i l'Alt Urgell. Després de tota una nit i tot un matí de recerca, la dona ha estat finalment localitzada a les 13.46 hores en estat conscient, segons han explicat fonts del cos d'emergències.

Segons han explicat fonts dels Bombers de la Generalitat, la dona havia sortit a buscar bolets juntament amb el seu marit, però es van separar i l'home la va perdre de vista. Durant aquesta nit de dimarts a dimecres, els equips d'emergències han estat buscant la dona, fins a les 3 de la matinada que s'ha aturat la recerca, i que s'ha tornat a reprendre avui dimecres a les 7 del matí. Finalment, la dona ha estat localitzada al migdia.

A banda dels bombers de la Seu d'Urgell, treballen també en la recerca una quarantena d'efectius del Cos de Bombers d'Andorra, quatre unitats canines andorranes, i els Mossos d'Esquadra.