Un nen de Gironella d'11 anys ha caigut aquest divendres a la tarda des de la finestra de casa seva, situada en un tercer pis, i ha anat a parar en una zona embassada del riu Llobregat, la qual cosa ha amortit la seva caiguda. L'infant ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Els fets, segons han informat fonts dels Bombers, de l'Ajuntament i del SEM, han tingut lloc a 2/4 de 6 de la tarda, a la part posterior d'un bloc de pisos situat arran de la llera del riu, a prop del pont de les Eres. L'entrada principal de l'edifici és a l'Avinguda de Catalunya.

Per causes que es desconeixen, el nen ha caigut des de la finestra de casa, situada en un tercer pis, i s'ha precipitat per una alçada mínima de deu metres, segons els Bombers. El menor ha anat a parar a una zona d'aigua i fang del riu, per la qual cosa ha resultat únicament ferit lleu.

Fins a l'indret s'hi han desplaçat els Bombers, la Guàrdia Municipal i el SEM, que ha traslladat el menor en ambulància a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.