Un veí de Navàs de 85 anys va morir ahir després de caure per un barranc d'uns vint metres d'alçada, en una zona de difícil accés entre la població navassenca i l'Ametlla de Merola, a prop del riu. El cadàver va ser localitzat a la tarda per un pescador, poques hores després que la família en denunciés la desaparició. Com que es trobava en una zona de difícil accés, en l'operatiu de rescat hi va haver d'intervenir un helicòpter dels Bombers de la Generalitat.

Segons van explicar fonts de la Policia Local i dels Mossos, l'avís es va produir a les 4 de la tarda, quan familiars van acudir a la Policia Local per explicar que el navassenc havia sortit de casa i encara no havia tornat.

Davant d'aquesta alerta, els equips d'emergències van activar el dispositiu de recerca, en què van participar els Mossos, la Policia Local, els Bombers, el SEM i Protecció Civil. Una estona després, un pescador del riu Llobregat va alertar la Policia Local que acabava de descobrir el cos, en una zona de difícil accés.

Per aquest motiu, en les tasques de rescat hi va haver d'intervenir un helicòpter dels Bombers de la Generalitat, ja que era un lloc inaccessible en vehicle. Els Mossos d'Esquadra investiguen les circumstàncies dels fets.