La fiscalia demana dos anys de presó per a dos santfruitosencs, Bernat L. P. i Jorge F. M., acusats d'haver agredit un matrimoni de veïns seus, amb els quals tenien una mala relació. El judici se celebrarà d'aquí a dues setmanes al Jutjat Penal 1 de Manresa.

Els fets, segons l'escrit d'acusació pública, van tenir lloc el 16 d'abril del 2015. Els dos acusats, segons el fiscal, es van presentar al domicili de les dues víctimes, amb qui mantenien una mala relació veïnal. Un cop allà, es van posar a discutir i, a continuació, segons la fiscalia, Bernat L. P. va agafar fortament dels braços la dona i la va empènyer cap enrere. Tot seguit, afegeix el ministeri fiscal, el mateix acusat es va dirigir al marit, el va empènyer i li va donar un cop de puny a la cara. Com a conseqüència, l'home va caure a terra i, aleshores, segons la fiscalia, els dos acusats li van donar puntades de peu per tot el cos.

El fiscal qualifica els fets com un delicte de lesions, una falta de danys i una falta de lesions. A banda de la presó i del pagament de multes, la fiscalia vol que els acusats indemnitzin les víctimes amb la quantitat de 2.910 euros.