Els Mossos d'Esquadra de la Regió Policial Central van entregar aquest dimarts als hospitals de Manresa, Berga, Igualada i Vic els diners recollits en la sisena edició de la caminada solidària «Fem el camí al teu costat», celebrada el 19 de maig passat. En total, en la caminada es van recollir 36.409 euros, que els centres sanitaris destinaran a la investigació contra el càncer.

Els diners es van recaptar gràcies a la venda de 5.292 samarretes i a la col·laboració desinteressada de diferents entitats i personalitats de diversos àmbits.

Els encarregats aquest dimarts de recollir els diners van ser Montserrat Domènech, cap del Servei d'Oncologia d'Althaia; Marta Parera, del Consorci Hospitalari de Vic; Joan Miquel Carbonell, director assistencial del Consorci Sanitari de l'Anoia; i Anna López, de l'Hospital Sant Bernabé de Berga.

Els padrins d'aquesta edició, l'actriu i humorista Lloll Bertran i el cantant i músic Natxo Tarrés, van fer incís en la gran il·lusió que els ha fet compartir padrinatge i formar part d'aquesta iniciativa i van felicitar tots els participants que l'han fet possible.