Quatre persones van resultar ferides, una de les quals greu, en una jornada d'alta accidentalitat ahir a Manresa, en quatre sinistres diferents, segons van informar fonts del SEM, de la Policia Local i del Servei Català de Trànsit. Tots els lesionats van haver de ser traslladats a centres sanitaris.

L'accident de més gravetat va tenir lloc poc abans de les 5 de la tarda a la variant de Manresa de la C-55, a l'altura del polígon de Bufalvent. Els fets van tenir lloc a l'altura del punt quilomètric 28, a la calçada en sentit nord (en direcció al nus del Guix). Per causes que es desconeixen, un cotxe i una motocicleta es van veure involucrats en un impacte en el qual també es va veure implicat un tercer vehicle. Com a conseqüència, el motorista va resultar ferit de caràcter greu, amb una fractura a la pelvis i una fractura de fèmur, segons fonts del SEM, que hi va destinar tres unitats. L'home, de 42 anys, després de ser atès pel personal mèdic al lloc dels fets, va ser traslladat en ambulància a l'hospital Mútua de Terrassa. L'accident va obligar a tallar un dels dos carrils en sentit nord de la variant, la qual cosa va col·lapsar durant una estona els seus accessos.

El primer accident de la jornada, però, va tenir lloc a les 10 del matí, a l'aparcament del supermercat Carrefour, on van xocar dos cotxes. Com a conseqüència, la conductora d'un dels vehicles, de 26 anys i veïna de Manresa, va resultar ferida lleu i va ser traslladada a l'Hospital de Sant Joan de Déu. Els ocupants de l'altre vehicle, conduït per un manresà de 88 anys, van resultar il·lesos.

Menys de mitja hora després, un vehicle va atropellar un manresà de 88 anys al carrer Jaume I, al centre de la ciutat. L'home va resultar ferit de caràcter lleu i va ser evacuat pel SEM a l'hospital manresà. El conductor del cotxe, de 26 anys, va donar negatiu a la prova d'alcoholèmia.

Finalment, a la tarda, una dona va resultar ferida lleu en un accident entre dos cotxes al carrer Gaudí, a l'altura del passatge de la Mercè. L'accident va passar poc després de les 6 de la tarda. La dona, que presentava una fuetada a les cervicals, segons el SEM, va ser evacuada a l'Hospital de Sant Joan de Déu.