Un motorista de nacionalitat alemanya va morir ahir al migdia en accidentar-se a la carretera de Coll de Jou (LV-4241), al municipi de Guixers, segons van informar fonts del Servei Català de Trànsit i dels Bombers de la Generalitat. Es tracta del segon motorista mort en accident de trànsit a la Catalunya Central en només dos dies.

L'accident va tenir lloc a 1/4 d'1 del migdia, al punt quilomètric 25,4 de la carretera LV-4241, al Solsonès. Per causes que es desconeixen, la moto que conduïa la víctima va sortir de la calçada i va caure per un marge, en una zona de difícil accés.

Com a conseqüència, el motorista va resultar mort. Fins a l'indret, s'hi van desplaçar l'helicòpter medicalitzat del SEM i dues dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat. També hi van treballar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra. El sinistre no va provocar afectació viària.

Amb l'accident d'ahir, ja són tres els motoristes morts a la carretera en les últimes 48 hores, dos dels quals a la Catalunya Central. A banda del motorista accidentat ahir al Solsonès, diumenge al matí un veí d'Esparreguera va morir en un accident de moto a la carretera B-224, a Sant Esteve Sesrovires. L'altre motorista mort el cap de setmana va ser en un sinistre a la carretera C-13, al Pallars Jussà.

En l'accident de diumenge a Sant Esteve, els fets van tenir lloc a l'altura del polígon industrial de la població, a tocar de l'encreuament cap a la presó de Brians. Una furgoneta va impactar amb el motorista esparreguerí, la qual cosa li va provocar la mort. L'accident va tenir lloc a 2/4 de 10 del matí al punt quilomètric 23.