Els Mossos d'Esquadra no han trobat cap indici de criminalitat en la mort d'un jove de Navàs que va aparèixer ofegat dilluns de la setmana passada en un canal del poble. Segons fonts policials, tot apunta que el navassenc, de 29 anys, va morir ofegat de forma accidental mentre es banyava, després d'haver estat consumint alcohol i drogues.

Els fets, segons els Mossos, van tenir lloc el dissabte 10 de juny, quan la víctima s'estava banyant amb un grup d'amics en un canal de Navàs, després d'haver estat consumint plegats substàncies estupefaents. En un moment determinat, els companys van deixar de veure el navassenc, però van creure que havia marxat de l'indret. Al cap de dos dies, el dilluns 12 de juny, la família va denunciar la desaparició del jove, arran de la falta de notícies. Els Mossos d'Esquadra, després d'interrogar els amics, van constatar que ells van ser els últims que van veure'l amb vida, quan es banyaven conjuntament al canal.

Per aquest motiu, el mateix dia, les unitats subaquàtiques dels Mossos i dels Bombers van iniciar la recerca per l'interior del canal, en un dispositiu en què també va participar la Policia Local. La recerca va concloure amb la localització del cadàver del navassenc.

En espera que arribin els resultats definitius de l'autòpsia, la investigació policial apunta que el jove va morir ofegat de forma accidental, com a conseqüència d'haver estat consumint drogues.