Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dilluns un jove de 18 anys de nacionalitat marroquina acusat d'haver entrat a robar de matinada a l'interior d'una casa de Manresa. El lladre, amb antecedents, va ser sorprès pel propietari de l'habitatge, que estava dormint en el moment dels fets i que es va despertar durant el robatori.

Els fets, segons ha explicat el cos policial, van tenir lloc aquest dilluns poc abans de 2/4 de 5 de la matinada, quan els Mossos van rebre l'avís d'un ciutadà que alertava de la intrusió d'un home a casa seva mentre es trobava dormint. El lladre, en veure's descobert per la víctima, va fugir pel balcó.

Ràpidament, les patrulles es van desplaçar al domicili afectat i van comprovar que el lladre havia accedit pel mateix balcó per on havia fugit. Els agents van iniciar una recerca pels carrers més pròxims i, poc després, una dotació policial va localitzar un individu que coincidia plenament amb la descripció facilitada.

En l'escorcoll, els Mossos li van trobar dos telèfons mòbils que acabava de sostreure de l'interior del pis violentat. Per aquest motiu, el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força.