Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta setmana tres joves de Manresa acusats d'haver entrat a robar en una casa de Moià el mes de març passat. Es dóna el cas que un dels arrestats es va fer un tall en un braç quan va trencar la finestra de l'habitatge, per la qual cosa va haver de ser intervingut quirúrgicament. El noi havia deixat nombrosos rastres de sang al lloc dels fets.

El robatori, segons ha explicat aquest divendres el cos policial, va tenir lloc a mitjans de març en una casa adossada de Moià. Els fets van tenir lloc al matí i la propietària, en arribar al domicili a primera hora de la tarda, es va adonar que hi havia rastres de sang a la bústia exterior de la casa i al pati interior.

En accedir a l'interior de l'immoble, la dona es va trobar el vidre de la finestra del porxo trencat i també ple de sang. Un cop a dins, va trobar a faltar joies, diners en efectiu i aparells informàtics, com ara un llibre digital, una tauleta electrònica i un Ipod.

Durant la investigació, els Mossos van esbrinar que el lladre ferit havia estat intervingut quirúrgicament per l'abast de la lesió i ingressat durant un temps.

Aquesta setmana, la policia catalana ha conclòs la investigació amb la detenció dels presumptes autors del robatori. Es tracta de tres joves veïns de Manresa, un de 22 anys i els altres dos de 19 anys, de nacionalitats espanyola, marroquina i hondurenya

Tots tres han quedat en llibertat amb càrrecs, després que dos d'ells hagin declarat davant del jutge de guàrdia i de Manresa i l'altre hagi declarat a comissaria.