Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts a la matinada un menor de 16 anys de Sant Joan de Vilatorrada que acabava de robar presumptament unes 80 begudes de l'interior de la discoteca La Carpa del Riu de Manresa, segons va informar el cos policial.

Els fets van tenir lloc a la 1 de la matinada, quan va saltar l'alarma de la discoteca. Els Mossos va ser alertats de la presència d'almenys dos intrusos a l'interior de La Carpa, que hi havien accedit saltant un mur.

Quan hi van arribar, les patrulles van poder localitzar un dels presumptes lladres amagat a prop de la discoteca. Portava dues motxilles, a l'interior de les quals hi havia una vuitantena de begudes sostretes de l'interior de La Carpa, incloent-hi refrescos i sucs.

El noi, un santjoanenc de 16 anys, va intentar agredir un dels agents, segons les mateixes fonts policials, per la qual cosa va ser arrestat per dos delictes, un de robatori amb força i l'altre d'atemptat a l'autoritat. El noi va passar a disposició de la fiscalia de menors.