Agents dels Mossos d'Esquadra van denunciar dissabte passat, 8 de juliol, un home, de 40 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Badalona, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària en ser enxampat circulant begut per l'Eix del Llobregat. Quintuplicava, segons el cos policial, la taxa màxima d'alcoholèmia permesa.

Els fets van passar pels volts de la 1 de la matinada, al quilòmetre 21 de la carretera C-55, al terme municipal de Sant Vicenç de Castellet, durant un control preventiu de drogo-alcoholèmia en motiu de la festa major.

Els agents van aturar un turisme, el conductor del qual mostrava símptomes evidents d'anar sota la influència de les begudes alcohòliques. Un cop feta la prova d'alcoholèmia, va donar un resultat positiu d'1.20 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, gairebé cinc vegades més del límit màxim permès, que en aquest cas era de 0.25mg/l.

Per aquest motiu, els mossos van denunciar-lo penalment per conduir un vehicle amb un taxa d'alcoholèmia superior a la permesa.

El conductor denunciat haurà de comparèixer davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa quan sigui requerit.