Detenen un jove de 19 anys per maltractar la parella, menor d'edat, a Manresa

Un testimoni va alertar a la Policia Local que un noi estava agredint una noia al Camí dels Corrals. El detingut ja tenia una ordre d'allunyament cap a la jove

14.07.2017 | 09:06
La detenció va tenir lloc al passeig del Riu

La matinada d'aquest dijous dia 13 de juliol, cap a 2/4 d'1, agents de la Policia Local de Manresa van detenir al Passeig del Riu, un home de 19 anys i domicili a Manresa, per un presumpte delicte de violència física i psíquica habitual en l´àmbit familiar, i un altre de trencament de condemna (resolució judicial).

La Policia Local va rebre l'avís cap a 1/4 d'1 de la matinada, per part d'un testimoni que informava que a la zona del Camí dels Corrals de Manresa, un jove estava colpejant una noia, facilitant la descripció d´ambdós implicats. Iniciada la recerca de la parella, una segona trucada informava que els joves s´havien amagat davant la presència de les patrulles, i van guiar els agents fins al passeig del Riu, al costat dels jutjats, on finalment van ser localitzats.

Els joves van manifestar a la policia que eren parella i que estaven passejant. La noia, menor d´edat, es mostrava nerviosa i presentava diverses erosions a la pell, que no encertava a explicar com se les havia fet, i negava qualsevol tipus d´agressió. No obstant, es va recollir manifestació dels fets al testimoni, i una vegada identificats els implicats, es va poder comprovar a la base de dades policials, que el jove tenia vigent una ordre de prohibició d´apropament i comunicació cap a la seva parella.

Finalment, la noia va ser atesa i traslladada pels serveis sanitaris a l´Hospital de Sant Joan de Déu, on després de rebre assistència va ser lliurada per una patrulla a la seva tutora legal, restant detingut el jove.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema