La Policia Local de Manresa va detenir dijous a la matinada un jove de 19 anys de la ciutat que acabava d'agredir la seva nòvia, menor d'edat, al mig del carrer. La detenció va ser possible gràcies a la trucada d'un testimoni. El noi, a més, estava incomplint en el moment dels fets una ordre d'allunyament cap a la víctima.

Els fets, segons va informar ahir el cos policial, van tenir lloc dijous a 1/4 d'1 de la matinada, quan un ciutadà va trucar a la Policia Local per alertar que, a la zona del camí dels Corrals, un noi estava donant cops a una noia, i va fer una acurada descripció de tots dos.

Quan els agents van iniciar la recerca, una segona trucada va informar que els joves s'havien amagat davant de la presència de les patrulles i va guiar els agents fins al passeig del Riu, al costat de l'edifici dels jutjats, on finalment van ser localitzats.

Els joves, segons les mateixes fonts policials, van manifestar que eren parella i que estaven passejant. La noia, menor d'edat, es mostrava nerviosa i presentava diverses erosions a la pell, que no encertava a justificar. Inicialment, la noia va negar haver estat víctima de cap tipus d'agressió.

No obstant això, els agents van recollir la manifestació dels fets al testimoni. Una vegada identificats els implicats, la Policia Local va comprovar que, a la base de dades policials, el jove tenia vigent una ordre de prohibició d'apropament o comunicació amb la noia.

Finalment, la víctima va ser atesa pel SEM i va ser traslladada pels serveis sanitaris a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, on va rebre assistència. La Policia Local va detenir el noi per un presumpte delicte de violènica física i psíquica habitual a l'àmbit familiar, i per un altre delicte de trencament de condemna.