Un home de 58 anys, veí de Sant Fruitós de Bages, va morir diumenge al matí mentre participava a la caminada popular de Gósol. Es tracta d'Antoni Arnau Tomàs, veí de la localitat del Bages i molt implicat en la colla gegantera del municipi. El seu funeral serà demà dimecres a les 10 del matí, a la sala El Sindicat de Balsareny.

Segons fonts de l'organització de l'esdeveniment i del Sistema d'Emergències Mèdiques, cap a dos quarts de nou del matí, poc després d'haver donat el tret de sortida a la caminada, l'home va començar-se a trobar malament i va desplomar-se al terra després de tenir una aturada cardiorespiratòria. Les mateixes fonts han concretat que dos metges que hi havia a la caminada van atendre de seguida l'home fins que va arribar l'helicòpter medicalitzat. Tot i aquest intent i l'activació del protocol d'emergències, l'equip mèdic no va poder fer res per reanimar-lo. A banda dels serveis mèdics, també van desplaçar-se fins a la zona efectius dels Bombers de la Generalitat i dels Mossos d'Esquadra.

En la seva trentena edició, la Caminada de Gósol, una de les més concorregudes, recorria tota la falda del Pedraforca amb sortida i arribada al centre del municipi. En total, hi van participar 1.150 persones.

NOTA: per error, en l'edició en paper d'aquest dimarts de Regió7 apareix que el funeral és avui, quan és dimecres, a les 10 h.