El manresà de 37 anys que va resultar ferit greu en l'accident de dissabte passat a l'eix Transversal, a Aguilar de Segarra, continua ingressat a l'hospital Parc Taulí de Sabadell, segons fonts del centre sanitari. L'home, de nacionalitat de Mali, era un dels cinc ocupants del cotxe que va ser envestit accidentalment per una grua, un dels quals, de 42 anys, va resultar mort.

L'accident va tenir lloc a 3/4 de 3 del migdia al punt quilomètric 113 de la C-25, a la calçada en sentit Lleida, just abans d'arribar a la gasolinera de Sant Pere Sallavinera. Per causes que es desconeixen un camió grua, dels que s'utilitzen per arrossegar cotxes, va envestir accidentalment un cotxe que s'havia aturat en un marge com a conseqüència d'una avaria.

A l'interior del turisme hi havia cinc persones. Abans de l'accident, dos dels ocupants havien sortit del vehicle per comprovar què li passava, però el camió grua els va envestir. L'impacte va ser tan fort que el turisme es va desplaçar uns metres i la grua es va enfilar fora dels límits de la carretera. Els Mossos d'Esquadra van informar aquest dimarts que continuen investigant les causes de l'accident. El xoc es va produir en una recta, on no hi havia falta de visibilitat.

Un dels dos ocupants que havia sortit a fora del turisme, un home de 42 anys veí de Manresa i també d'origen malià, va resultar mort. L'altre, de 37 anys, va resultar ferit greu i va ser traslladat a l'hospital de Sabadell, on aquest dimarts continuava ingressat. Pel que fa a les tres persones que s'havien quedat a l'interior del cotxe, dos d'ells van resultar ferits lleus i van ser evacuats a l'hospital d'Althaia de Manresa. L'altre va sortir il·lès del sinistre.