Tres persones han resultat ferides lleus aquest dimecres en tres accidents de trànsit diferents al Bages i al Moianès, segons han informat fonts dels Bombers de la Generalitat i del SEM. Els sinistres s'han produït en un interval de tres hores de diferència.

El primer cas ha tingut lloc a 3/4 de 2 del migdia a la carretera de Can Maçana (BP-1101), a Sant Salvador de Guardiola, on un cotxe ha sortit de la calçada i ha fet voltes de campana. La conductora ha resultat ferida lleu.

A 2/4 de 5 de la tarda, dos cotxes han xocat per encalç al camí del Talló, a Castellgalí. Fins a l'indret s'hi ha desplaçat una ambulància i un helicòpter del SEM, que ha atès un dels conductors, de 53 anys. L'home ha estat evacuat a l'hospital Parc Taulí de Sabadell amb un pronòstic considerat menys greu, segons el SEM.

Per últim, un quart d'hora més tard, a l'eix Transversal (C-25), un ciclista ha resultat ferit lleu en rebre l'impacte d'un cotxe, al terme de Santa Maria d'Oló. L'home, de 47 anys, ha estat evacuat pel SEM a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa.