La caiguda d'un cable d'una línia elèctrica en mal estat és la primera hipòtesi de l'origen de l'incendi forestal de Martorell declarat dimarts al vespre, segons va informar l'Ajuntament. El foc va ser controlat ahir a 1/4 de 12 del matí pels Bombers, després d'haver cremat 8,5 hectàrees entre Martorell i Castellví de Rosanes.

Segons l'Ajuntament de Martorell, els investigadors van localitzar trencat el cable d'una línia de mitja tensió, a 200 metres de l'antic Hostal del Boira (a la zona d'El Congost). Per aquest motiu, la prinicipal hipòtesi de l'origen de l'incendi seria el mal estat d'aquesta línia elèctrica, tot i que la investigació continua oberta.

El foc va cremar 8,5 hectàrees de bosc entre la zona d'El Congost i del Palau de Can Sunyer. Diverses dotacions dels Bombers i de les ADF van continuar treballant ahir a la zona per extingir el foc.

En les tasques d'extinció, hi han intervingut en total 32 dotacions dels Bombers de la Generalitat (12 d'aèries i 20 de terrestres) i 4 vehicles de les ADF. També hi han treballat mossos i agents rurals.