Els Mossos d'Esquadra han detingut el pare d'un suposat lladre de cotxes que anava a buscar al seu fill en cas de compromís, quan aquest havia d'abandonar el vehicle sostret a causa dels controls policials. Segons ha informat avui la policia catalana, l'home, de 45 anys, nacionalitat xilena i veí de Barcelona, ha quedat ja en llibertat amb càrrecs, igual que el seu fill i el camarada d'aquest, que també van ser arrestats després d'abandonar un vehicle de gamma alta que havien robat en un domicili de Collbató (Baix Llobregat).

La detenció es va produir el passat 16 de juliol, quan els dos suposats lladres, de 19 i 20 anys d'edat, origen xilè i veïns de Barcelona, circulaven en el vehicle conduït pel pare d'un d'ells, després d'abandonar el cotxe de gamma alta que havien sostret sis dies abans a Collbató.

Una patrulla dels Mossos va detectar els dos joves circulant per Sant Esteve de Sesrovires (Baix Llobregat) amb el cotxe robat, a una velocitat anormal en una zona residencial, de manera que van intentar atrapar-los, i els nois en veure-ho van abandonar el cotxe i van fugir.

Poc després, els Mossos van localitzar un turisme conduït per un home que acompanyava els dos joves fugats, un dels quals era el seu fill.

Els agents van aturar el vehicle i van identificar els seus tres ocupants, que van ser arrestats, acusats de quatre robatoris amb força, dos d'ells per robatori de vehicle a motor i un d'ells per falsedat documental, ja que portava documentació argentina falsa perquè tenia una ordre de recerca i captura pendent.