Un incendi va cremar ahir al matí la campana extractora i la xemeneia del restaurant El Racó del Traginer d'Igualada. El foc també va afectar els motors del sistema d'extracció, per la qual cosa l'establiment haurà d'estar uns dies tancat al públic, segons van explicar responsables del local.

L'incendi, segons fonts dels Bombers, es va declarar poc abans de 2/4 de 9 del matí a la campana extractora del restaurant, situat al carrer dels Traginers d'Igualada. En aquell moment, els treballadors del restaurant acabaven d'encendre la brasa amb l'objectiu de preparar els esmorzars.

A causa del foc i del fum, el personal va haver de sortir al carrer, per seguretat. Fins a l'indret es van desplaçar cinc dotacions dels Bombers, que van donar per extingit l'incendi a 3/4 de 10 del matí. No hi va haver ferits.

A causa de l'incendi, el restaurant ara haurà de renovar la xemeneia i el sistema d'extracció, amb la qual cosa haurà d'estar tancat uns quants dies, segons van explicar des d'El Racó del Traginer, que desconeixia quan podrà ser la data de reobertura.