Un camió que circulava per la C-58, al terme de Castellbell i el Vilar, va tenir ahir, al voltant de les 7 del matí, un vessament d'una part de la càrrega de benzisodiazol que transportava, segons van informar fonts dels Bombers de la Generalitat. Immediatament després, un vehicle va col·lidir contra el camió i una persona va resultar amb ferides lleus, tal com apuntava el Servei Català de Trànsit. A conseqüència de l'accident, es va haver de tallar la calçada durant aproximadament dues hores al punt quilomètric 37,5 i els agents dels Mossos que s'hi van desplaçar van desviar el trànsit cap a la C-16. Des del moment en què els cotxes que es van veure obligats a circular per l'autopista, Trànsit va decidir obrir el peatge. Els cotxes hi van passar sense pagar fins a 2/4 de 10 del matí, moment en què es va restablir la circulació a la C-58 i els diferents equips d'emergències van posar punt final a les tasques de neteja.

El vehicle transportava quatre contenidors dels quals tres van patir el vessament d'aquest líquid que s'utilitza a les torres de refrigeració per atacar la legionel·la, segons han apuntat fonts dels bombers, que van enviar tres dotacions al lloc de l'accident. La mateixa empresa responsable de transportar el producte hi va enviar personal que es va encarregar de la retirada del líquid, que no és perillós. Un conductor que circulava per la via ser qui va alertar de l'accident.

Per altra banda, ahir al migdia una furgoneta que circulava per la C-55 va sortir de la via a l'alçada d'Olesa de Montserrat, sense que el conductor patís cap ferida, segons Trànsit.