L’incendi de Calders d’ahir a la tarda va cremar 7,33 hectàrees de boscos i camps de rostoll i va mobilitzar 25 dotacions terrestres dels Bombers i nou d’aèries. L’incendi va quedar estabilitzat poc després d’1/4 de 6, i va obligar a tallar fins a les 8 del vespre la carretera N-141c, que uneix els municipis de Navarcles i Calders a un quilòmetre, aproximadament, per la proximitat de les flames. De fet, el dia anterior, els Mossos d’Esquadra també la van tallar per l’incendi de dimarts. Els Bombers van rebre l’avís poc abans d’1/4 de 5 de la tarda.

Aquesta passada mitjanit, cap a les 12, els Bombers han pogut donar el foc per controlat i durant tota la nit s'han quedat a controlar i remullar la zona afectada tres vehicles, un de comandament i dos d’aigua, fins avui al matí. Un quart cotxe s’hi ha quedat fins a la mitjanit. Tots els efectius dels Bombers es concentraven a la zona afectada per l’incendi d’ahir. Aquest matí, segons fonts dels Bombers, set dotacions terrestres treballen per continuar remullant el perímetre cremat, d'unes 7,33 hectàrees.

El foc va obligar a confinar els veïns de la masia de l’Oller per la proximitat de les flames, tot i que la casa no va resultar afectada. L’incendi d’ahir es va declarar a prop del polígon industrial el Pla del Cos, al camí de l’Angle. Calders va activar ahir a la tarda, i per segon dia consecutiu, el seu Pla d’emergències PAM per la proximitat de l’incendi de Navarcles. «Quan s’activa, l’Ajuntament posa en alerta tot el personal en funció de les necessitats. Donem suport als Bombers i les ADF, i els portem aigua o entrepans si la situació es complica».

Dimarts, les flames van cremar una àrea de 12,2 hectàrees i els Bombers van mobilitzar 27 dotacions terrestres i deu d’aèries, que van aconseguir estabilitzar el foc en dues hores. En un primer moment, dimarts es va témer que les flames afectessin les naus industrials del polígon, però al final l’incendi es va desplaçar en la direcció oposada. Sí que va afectar naus abandonades que són apartades de la resta, tot i que no en va cremar l’interior. Dimarts, les cases i les naus industrials, a prop de la piscina municipal, van quedar sense subministrament elèctric per petició dels Bombers, ja que a prop hi ha una torre de mitja tensió. A part, es va desallotjar la piscina perquè els helicòpters dels Bombers poguessin agafar aigua per extingir l’incendi.