La Policia d'Olesa va desallotjar ahir dos edificis del carrer Miquel Coll i Alentorn, a causa d'una fuita de gas. La fuita va quedar «controlada» a mig matí i els mateixos agents van permetre el retorn de les famílies a casa seva. El desallotjament va tenir un caràcter preventiu, però l'avaria es va resoldre sense cap incidència i, per tant, es va eliminar el risc que hi podia haver en aquest sector.

L'Ajuntament d'Olesa va informar a través de Facebook els veïns, amb una primera comunicació per notificar la incidència i l'actuació dels serveis d'emergències i de l'empresa per aturar la fuita. En l'actuació hi van intervenir agents de la Policia Local d'Olesa, del cos de Mossos d'Esquadra i dels Bombers de la Generalitat.

Preventivament, com en el cas del desallotjament, es va establir un acordonament de la zona on hi havia la incidència. De la mateixa manera, es va fer una crida a la ciutadania i es va demanar als veïns que no s'hi acostessin, tant perquè es volia evitar algun possible risc de manera preventiva com perquè la presència de veïns podia haver entorpit l'operativa.