Un conductor de 63 anys veí de Tiana (Maresme) va morir ahir al matí quan el cotxe que conduïa va xocar frontalment contra un camió a l'eix diagonal (C-15), a l'altura de Vallbona d'Anoia, segons van informar fonts del Servei Català de Trànsit i dels Bombers de la Generalitat.

L'accident va tenir lloc poc abans de 2/4 d'11 del matí al punt quilomètric 35,8 de la C-15. Per causes que s'estan investigant, un camió i un turisme van xocar frontalment, després que un dels vehicles envaís el carril contrari, en un tram en què els dos sentits estan separats per una línia contínua. Arran de l'impacte, el cotxe va fer diverses voltes de campana i va acabar bolcant.

Com a conseqüència de la topada, el conductor del cotxe va morir, mentre que el camioner va resultar ferit lleu i va ser traslladat en ambulància a l'hospital d'Igualada. El cadàver de la víctima va ser traslladat als dipòsits judicials de la Ciutat de la Justícia, amb l'objectiu de fer-li l'autòpsia.

Arran de la incidència, es van activar sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers, dues ambulàncies i l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

La C-15 es va haver de tallar en els dos sentits de la marxa durant tot el matí. Per aquest motiu, nombrosos vehicles van quedar atrapats al lloc de l'accident. Els Mossos van desviar el trànsit per les carreteres C-244 (per la Pobla de Claramunt) i B-224 (per Martorell). A 2/4 de 3 del migdia, es va reobrir el trànsit a la C-15, quan els vehicles ja s'havien retirat.