L'Ajuntament de Vilanova del Camí (Anoia) va decretar diumenge un dia de dol i va suspendre diversos actes de la Festa Major per la mort sobtada d'una veïna de la població de 19 anys.

La víctima, Marina Rosillo García, es va desplomar a terra la matinada de diumenge mentre feia de col·laboradora a l'Embarraca't, la zona de concerts i bars a l'aire lliure que es munta per la Festa Major. La jove de 19 anys d'edat serà enterrada aquest dimarts a l'Església de Sant Hilari, a les 12.00h del migdia.

Segons les primeres informacions, Rosillo es trobava ajudant a la barraca de Budokan Vilanova -escola d'arts marcials- quan va caure inconscient. Malgrat que els seus companys van intentar reanimar-la fins a l'arribada del SEM, no es va poder fer res per salvar-li la vida.

Segons el consistori, encara es desconeixen els motius que van provocar aquest fatídic desenllaç -a l'espera dels resultats de l'autòpsia- però des de l'entitat Budokan Vilanova asseguren que la jove "va estar bé tota la nit".

Marina Rosillo estava vinculada al Budokan, on entrenava i competia des dels 5 anys, tot i que ara no era practicant activa. La jove també estava lligada a altres entitats com el CH Vilanova i el futbol sala d´Òdena, però el seu caràcter obert i alegre ha fet que moltes altres persones i entitats de la població hagin viscut la seva pèrdua de manera molt directa.