Un camió avariat al bell mig de la calçada va obligar a tallar ahir a la nit durant gairebé cinc hores la C-55, a Sant Vicenç de Castellet. Els Mossos d'Esquadra van desviar el trànsit en sentit nord a l'autopista, que va aixecar les barreres. Però els cotxes que es van quedar atrapats en l'embús van estar més d'una hora aturats.

Els fets van tenir lloc a les 20.45 hores, quan un camió es va avariar al carril en sentit nord de la C-55, al punt quilomètric 22,5, en un tram amb mitjana intermèdia, a Sant Vicenç. El vehicle pesant, per tant, va obstaculitzar totalment el trànsit en sentit nord.

Com a conseqüència, el Servei Català de Trànsit va activar el desviament del trànsit en sentit nord cap a l'autopista, que es va iniciar a les 21.07 hores. D'aquesta manera, el peatge va obrir les barreres per al trànsit en sentit Manresa.

Els cotxes que van quedar atrapats a l'embús de la C-55, però, van estar més d'una hora aturats sense poder moure's, incloent un autobús de la línia Barcelona-Manresa, segons han explicat afectats a les xarxes socials. Segons aquest relat, els vehicles atrapats van sortir finalment de l'embús havent de passar per sobre dels pilons de color verd, per indicació dels Mossos.

El tall de la C-55 es va mantenir fins a les 01.27 hores, quan es va donar per finalitzat el desviament i es van abaixar les barreres de l'autopista.