Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Piera van detenir aquest dimarts dos veïns de Masquefa, de 39 i 24 anys, a un d'ells per haver atracat amb una escopeta un taxista d'Igualada, i a l'altre per ser còmplice dels fets. Els arrestats, de nacionalitats espanyola i marroquina, han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

Els fets van tenir lloc aquest mateix dimarts a la matinada, quan un home va sol·licitar el servei d'un taxi d'Igualada per anar fins a Piera. Després de fer-lo anar a un parell de direccions diferents per recollir una maleta, li va demanar que el portés fins a l'estació de trens de la mateixa localitat.

Un cop finalitzat el trajecte, l'home va treure una escopeta i va demanar al taxista tota la recaptació i el telèfon mòbil. Després d'aconseguir el botí, va marxar corrents del lloc.

Pocs minuts després, un ciutadà va avisar que havia vist dos homes corrents amb una arma llarga. Gràcies a la informació facilitada pel testimoni i al localitzador del telèfon sostret, els agents van aconseguir trobar i detenir un dels detinguts al parc Sanahuja de Piera. Durant l'escorcoll, se li van localitzar 180 euros fraccionats en diferents bitllets.

Al cap de pocs metres, amagat entre matolls, van trobar el segon implicat. Concretament, es tractava de l'autor material del robatori. Durant la inspecció de la zona, es va localitzar el telèfon sostret que el lladre havia amagat sota terra.

Després de diferents gestions, es va concloure que els dos homes eren l'autor i el coautor del robatori violent. Finalment, també es va localitzar l'escopeta, que es tractava d'una arma de balins, amagada a l'estació ferroviària de Piera. En l'operatiu policial també hi va col·laborar la Policia Local d'Igualada.