Els Mossos d'Esquadra han detingut un home i una dona, de 57 anys tots dos, veïns de Barbens (Pla d´Urgell), per haver-se quedat una cartera amb 800 euros que un client s'havia deixat a l'estanc de Guardiola de Berguedà.

Els fets, segons han explicat fonts dels Mossos i de l'establiment, van tenir lloc el 4 de setembre. Un client que havia anat a fer la travessa a l'estanc, quan va marxar, es va deixar la cartera damunt del taulell de les loteries. Poc després, va entrar una parella que va veure la cartera, on hi havia més de 800 euros, i se la va endur.

Els Mossos van iniciar una investigació i, després de diverses gestions, van poder reconèixer els autors a través de les imatges de videovigilància del propi establiment. Ahir dijous, els agents van detenir la parella com a presumptes autors d´un delicte de furt.

Els detinguts van quedar en llibertat després de declarar a comissaria, amb l'obligació de presentar-se davant del jutge quan aquest els requereixi. A tots dos se'ls imputa un delicte de furt.