Una conductora de 41 anys, veïna de Sant Martí Sesgueioles, que conduïa sota els efectes de l'alcohol, es va veure involucrada dimecres al vespre en un accident de trànsit a l'avinguda dels Països Catalans de Manresa. Al seu cotxe hi anava un nen de 6 anys. L'accident va afectar tres vehicles més, on viatjaven, en total, set persones. Cinc d'elles (dues de les quals menors d'edat) van resultar ferides lleus, segons va informar ahir la Policia Local de Manresa.

Els ferits són, d'una banda, quatre persones veïnes de Terrassa, dues de les quals de 43 anys d'edat, i, a més, dues nenes de 8 i de 14 anys d'edat. També va resultar lesionat un home de Navarcles de 44 anys, que anava en un altre cotxe. Els cinc ferits van ser atesos en un primer moment al lloc dels fets pel SEM i, després, van ser traslladats a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Tant la conductora beguda com el menor de 6 anys que viatjava amb ella van sortir il·lesos de la topada. La dona va donar en el primer test d'alcoholèmia una taxa de 0,42 mg/l d'aire espirat; i de 0,39 mg/litre a la segona prova. Per tot això, la Policia Local de Manresa li va obrir un expedient administratiu per infracció al Reglament General de Circulació, segons fonts policials.