Quatre persones han resultat ferides lleus aquest dimecres al matí en tres accidents de trànsit ocorreguts al Berguedà i al Moianès en menys d'una hora de diferència, segons han explicat fonts dels Bombers i del SEM. Els accidents han tingut lloc a Berga, la Pobla de Lillet i Calders. A Artés, al Bages, hi ha hagut un quart accident, en aquest cas sense ferits.

El primer sinistre s'ha produït a les 11.10 h a l'eix del Llobregat (C-16), a l'altura de Berga, quan un vehicle ha sortit de la calçada i ha topat contra una tanca. Com a conseqüència, una dona de 35 anys, veïna de Berga ha resultat ferida lleu i ha estat evacuada a l'hospital comarcal de Sant Bernabé.

A les 11.24 h, s'ha produït l'accident sense ferits d'Artés. El sinistre ha tingut lloc a la carretera B-431, al quilòmetre 41, on han xocat dos cotxes. Cap dels ocupants no ha resultat ferit.

Una estona després, a les 11.39 h, un vehicle ha sortit de la calçada a la carretera BV-402, a la Pobla de Lillet, i ha bolcat. Com a conseqüència, els dos ocupants, dos homes de 67 i 64 anys, han resultat ferits lleus i han estat traslladats a l'hospital de Sant Bernabé de Berga.

Finalment, a les 11.57 h, un vehicle ha bolcat a la carretera N-141c, a Calders. Un dels ocupants, de 56 anys, ha resultat ferit de caràcter menys greu, segons el SEM, i ha estat traslladat en ambulància a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.