Els Bombers de la Generalitat van intervenir ahir en diferents accidents al Bages i a l'Anoia, que van deixar set ferits lleus en total. La pluja que va caure durant tot el dia va ser un dels factors causants de la majoria de sinistres.

A Manresa, ahir a la matinada, un cotxe es va accidentar a la rotonda de l'escola La Salle, sense que hi hagués ferits. A 2/4 de 7 del matí, dues persones van resultar ferides lleus pel xoc entre dos vehicles al carrer Gaudí de la ciutat. També a Manresa, a les 4 de la tarda, un cotxe va sortir de la calçada a la variant de la C-55, amb el resultat d'un ferit lleu.

D'altra banda, a Súria, a les 6 del matí, un vehicle va sortir de la calçada a l'eix del Cardener (C-55) i va donar diverses voltes de campana. El conductor va resultar ferit per diverses contusions.

A l'Anoia, dues persones van resultar ferides en dos accidents diferents a la B-224, a Piera, a 2/4 de 4 i a 2/4 de 7 de la tarda. A l'autovia A-2, als Hostalets, una persona va resultar ferida en un accident a les 3. A la mateixa autovia, a Òdena, hi va haver un xoc entre un camió i un cotxe, sense ferits.