Per tercer dia consecutiu, els equips de rescat van suspendre ahir a la tarda la recerca del boletaire de 82 anys perdut a Guixers. L'home, veí de Santa Coloma de Cervelló (Baix Llobregat), està desaparegut des de dissabte al migdia, quan un company amb qui havia sortit a buscar bolets va avisar que feia hores que no el veia. El dispositiu és previst que reprengui la recerca avui al matí.

Set dotacions dels Bombers amb efectius dels GRAE (Grup d'Actuacions Especials), el GEM (Grup d'Emergències Mèdiques) i una unitat canina; tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, entre les quals una unitat de muntanya; ADF i voluntaris van centrar ahir el dispositiu a la zona de Montcalb, a la banda nord-oriental del municipi, en un radi de quatre quilòmetres respecte del punt on va ser vist per última vegada.

La recerca es va iniciar immediatament durant la tarda de dissabte, i diumenge es va treballar intensament amb un mitjà aeri i 9 dotacions terrestres dels Bombers, 13 patrulles dels Mossos d'Esquadra, efectius de les ADF, voluntaris de la zona i familiars, així com l'Ajuntament de Guixers en tasques d'avituallament.