Els Mossos d'Esquadra estan investigant la veracitat d'un suposat intent de segrest d'un menor al Pont de Vilomara, que hauria ocorregut presumptament dimecres passat al matí. L'alarma s'ha generat a les xarxes, després que es confirmés que l'ocupant d'una furgoneta va adreçar unes paraules a un menor. Ara, però, la policia investiga què li va dir i amb quina intencionalitat real. L'Ajuntament demana calma als veïns i que no difongui informacions no contrastades per les xarxes.

L'incident, segons han explicat fonts de l'Ajuntament i dels Mossos d'Esquadra, va tenir lloc dimecres al matí al carrer Constitució, a l'altura del supermercat Condis (concretament, a la plaça coneguda popularment com a plaça del Condis). Allà, l'ocupant d'una furgoneta va adreçar unes paraules a un menor, que haurien estat interpretades com un intent de segrest, fet que ara s'està investigant si realment va succeir així.

L'Ajuntament, a través dels vigilants municipals, va comunicar l'incident als Mossos d'Esquadra, que estan investigant els fets. La policia catalana disposa del número d'una matrícula que han aportat els veïns, i ara s'ha de determinar si correspon realment a la furgoneta que va protagonitzar l'incident. Els Mossos d'Esquadra també estan agafant declaracions a la presumpta víctima i al seu entorn per aclarir el cas.

En declaracions a aquest diari, l'alcalde del Pont de Vilomara, Cecilio Rodríguez, va demanar ahir «calma» entre els veïns i a esperar a la investigació dels Mossos. «Per les xarxes socials estan corrent moltes coses que són falses», va advertir Rodríguez, alhora que insistia en la prudència.

Per Internet també ha estat circulant el cas d'un suposat segon intent de segrest a Manresa, però els Mossos ho desmenteixen, ja que no els consta cap incident que hi pugui estar relacionat.