Dos camions van col·lidir entre si ahir al matí a la C-55, a Manresa, a l'altura dels Comtals, i un dels conductors va resultar ferit, segons van informar els Bombers de la Generalitat. L'accident va provocar retencions en hora punta.

Els fets van tenir lloc a 2/4 de 9 del matí al punt quilomètric 25 de la C-55, a l'alçada de la gasolinera de Sant Jordi dels Comtals, en el carril en sentit Barcelona. Com a conseqüència del xoc, un dels camions va impactar contra la mitjana intermèdia.

Un dels conductors va resultar ferit i, després de ser atès pel SEM, va ser traslladat en ambulància a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. Al lloc dels fets també s'hi van desplaçar els Mossos i dues dotacions dels Bombers.

Posteriorment, a 2/4 de 12 del matí, els Mossos van tallar el mateix carril en sentit Barcelona, a l'altura de la mateixa gasolinera, a causa de treballs a la calçada, segons va informar el Servei Català de Trànsit. La circulació es va desviar a través del vial de servei. La situació, segons les mateixes fonts, va quedar normalitzada cap a la 1 del migdia.

D'altra banda, un jove va resultar ferit dimarts al vespre, també en un accident entre dos camions, en aquest cas a l'autovia A-2, en direcció Lleida, a l'alçada del Bruc. Els dos camions van impactar lateralment a l'alçada del punt quilomètric 570 i el jove, que circulava en un dels dos vehicles, va quedar atrapat a l'interior. Efectius dels Bombers el van rescatar i el SEM el va dur a l'hospital d'Igualada, amb un pronòstic lleu.