Una dona va resultar ferida greu ahir a la tarda en un accident de trànsit a la C-16, a Sallent, segons van informat els Bombers i el Servei Català de Trànsit. A causa del sinistre, també hi va haver un ferit de caràcter menys greu.

Els fets van tenir lloc poc abans de les 4 de la tarda al punt quilomètric 58,5 de l'eix del Llobregat (C-16), a la calçada en sentit Berga, on un cotxe va sortir de la via i va bolcar. Com a conseqüència, dues persones van resultar ferides. La dona, en estat més greu, va ser atesa pel personal del SEM, que posteriorment la va traslladar en helicòpter a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell.

També hi van acudir dues ambulàncies i el vehicle d'intervenció ràpida del SEM. Pel que fa al ferit menys greu, va ser evacuat en ambulància a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

El sinistre va obligar a tallar un dels dos carrils en sentit Berga, la qual cosa va provocar retencions, segons Trànsit. Al lloc de l'accident hi van treballar també dues patrulles dels Mossos i dues dotacions dels Bombers. El carril es va reobrir a 1/4 de 7 de la tarda.

D'altra banda, una veïna de l'Espunyola de 60 anys va resultar ferida lleu ahir al matí en un accident de trànsit a la carretera C-26, a Avià, segons van informar els Bombers de la Generalitat, que hi han treballat amb dues dotacions. Els fets van tenir lloc poc abans de les 9 del matí, quan van xocar un cotxe i un camió. La conductora del turisme va resultar ferida lleu i va ser evacuada pel SEM a l'hospital comarcal de Berga.