La construcció de passos elevats al carrer Montserrat de Vilanova del Camí obliga a modificar de forma temporal el recorregut del bus urbà mentre durin les obres.

Amb la realització d'aquestes obres, continua la construcció de passos elevats en diferents carrers de Vilanova del Camí.

Així, després de fer-ne dos al passeig de la Indústria, un en cada sentit de la marxa, ara s'han iniciat les obres de construcció al carrer Montserrat, on, segons explica el regidor d'Urbanisme, Juan Manuel Cividanes, és previst fer-ne dos de diferenciat. Un a la cruïlla amb el carrer Nostra Senyora del Roser, que és el que es va començar a construir dilluns, mentre l'altre pas elevat per reduir la velocitat dels cotxes s'instal·larà a l'alçada del carrer papa Joan XXIII.

El regidor Cividanes afirma que «els passos elevats milloren la mobilitat urbana per als vianants, ja que els vehicles han de reduir la velocitat».

Els punts del municipi on s'instal·len aquests passos elevats s'han escollit, segons assegura el regidor d'Urbanisme, «tenint en compte que han estat zones o punts on hi ha a hagut accidents importants en els darrers anys».