El Comitè de Defensa de la República del Pont de Vilomara ha denunciat que dos individus de coneguda filiació ultra han agredit un grup de veïns mentre penjava cartells electorals de la CUP.

Mitja dotzena de simpatitzants de la CUP havien quedat a les 9 del matí per penjar cartells pel poble. Segons ha explicat a aquest diari un dels membres del CDR, tot es desenvolupava amb normalitat fins que han arribat davant del col·legi Pompeu Fabra, quan ha aparegut un dels ultres molest per l'enganxada de cartells. "Ens ha dit que això no era cap campanya i els ha començat a arrencar".

Sempre segons la versió del membre del CDR, ell mateix s'ha encarat amb l'agressor, però poc després ha aparegut un segon individu amic de l'agressor i amb la discussió pujada de to ha donat un cop de cap als que enganxaven cartells. Veient la gravetat de la situació han avisat els Mossos d'Esquadra i l'enfrontament s'ha aturat.

Els fets han acabat amb dues denúncies. Una per part de qui ha rebut el cop de cap i una altra per la desenganxada de cartells.