La botiga de moda i complements La Creadora de Manresa ha patit dos robatoris als seus dos locals comercials, en només una setmana de diferència. A banda de destrossar els vidres del local del carrer Casanova (vegeu Regió7 d'ahir), els lladres ja havien atacat dies abans amb el mateix modus operandi l'establiment de La Creadora situat al Passeig.

Segons va explicar aquest dilluns el propietari de La Creadora, David Augé, el primer robatori va tenir lloc a la botiga del Passeig (que fa cantonada amb el carrer Josep Maria Planes) el 6 de desembre, cap a les 6 de la matinada. Els lladres van trencar els vidres i es van endur la roba i els complements que hi havia a l'aparador, i que estaven valorats conjuntament en 2.500 euros.

Dijous passat, a 2/4 de 6 de la matinada, uns desconeguts van assaltar l'altre local de La Creadora, al carrer Casanova. També es van endur els productes de l'aparador, valorats en 700 euros.

En tots dos casos, els vidres trencats continuen sense reparar, perquè els responsables hi han col·locat un doble vidre intern, a l'espera que s'arrangin els desperfectes. Segons ha explicat David Augé, els Mossos d'Esquadra continuen investigant els fets i es compta amb les imatges de càmeres de seguretat de la zona.