Un cap d'unitat del mòdul 5 de la presó de Lledoners va resultar ferit per diverses contusions, divendres passat, en ser agredit per un intern a cops de puny i a puntades de peu, segons ha denunciat el sindicat UGT Presons.

Segons expliquen fonts sindicals, els fets es van produir durant un escorcoll reglamentari a la cel·la del pres, que duien a terme dos funcionaris, entre ells el cap d'unitat. «L'intern en qüestió es va mostrar molt violent i, de seguida, va passar de les amenaces a la violència», assegura el sindicat.

Segons UGT, «l'agressió va ser de tal magnitud que el company va ser portat a la mútua per rebre assistència dels cops de puny i puntades de peu que va rebre». La funcionària que acompanyava el cap d'unitat va activar de seguida el procol i la víctima va rebre el suport d'altres funcionaris. «Gràcies a la professionalitat de la funcionària que l'acompanyava en l'escorcoll i a la ràpida actuació de la resta de funcionaris, que van poder reduir l'intern, l'incident no va passar a ser de molt greu a fatídic», afegeix el sindicat.

UGT Presons rebutja l'agressió i exigeix a la direcció de Lledoners «que no defugi les seves responsabilitats i que actuï d'ofici contra l'intern», que ja és reincident en aquestes agressions. El sindicat considera que «la falta de personal a Lledoners» perjudica aquest tipus de situacions. El pres agressor va ser traslladat al departament de règim especial.