La matinada de dimarts a dimecres es van tornar a cremar contenidors a Igualada, i ho van fer en un sector, la plaça de Cal Font, on des de fa uns mesos comença a ser habitual que se'n cremin. El d'ahir a la matinada és, com a mínim, el quart incendi de contenidors a la plaça durant els darrers dos mesos i mig.

El foc, segons fonts dels Bombers, es va declarar a 2/3 de 3 de la matinada i va cremar tres contenidors situats a la plaça de Cal Font, a la cantonada amb el carrer de Sant Magí. L'incendi, a més, va afectar una estació transformadora i una part dels veïns del carrer de Sant Magí es van quedar sense llum. Els Bombers, que hi van terballar amb una dotació, van apagar el foc i van avisar la companyia elèctrica.

La nit del 13 al 14 d'octubre van cremar mitja dotzena de contenidors a la zona. Els fets es van repetir la nit del 3 al 4 de novembre, amb dos contenidors cremats; i el darrer va ser la matinada del 26 al 27 de novembre, també amb un contenidor a la mateixa plaça de Cal Font.