La Policia Local de Manresa va detenir diumenge al matí dos homes com a presumptes autors d'un robatori amb força en un habitatge de la ciutat. Els agents van dur a terme la detenció al número 4 del carrer Nou de Valldaura (xamfrà amb el carrer de la Llum), de dos homes de 19 anys i sense domicili conegut, per un presumpte delicte de robatori amb força.

Un testimoni va trucar a la Sala de coordinació de la Policia Local de Manresa, cap a les 10.19h del matí de diumenge, informant que al xamfrà dels carrers de la Llum i Nou de Valldaura hi havia dos joves saltant per les teulades dels edificis.

Iniciada la recerca, les patrulles van localitzar un jove a un terrat que saltava a l´edifici annex utilitzant la teulada. En comprovar que els accessos a l´edifici en qüestió restaven tancats, i davant la manca inicial de col·laboració del jove, la Policia va fer gestions per localitzar al propietari de l´edifici i es va activar el vehicle escala de Bombers. Mentrestant, el jove va accedir a baixar voluntàriament a través de la façana, lliurant-se als agents, però va negar que anés acompanyat.

Tot i així, en arribar el propietari de l'habitatge, es va fer una inspecció ocular de l´immoble i els agents van localitzar un segon jove amagat dins un armari; i van constatar l´existència de danys als accessos a l´habitatge, per la qual cosa els agents van detenir els dos joves.