Els Mossos d'Esquadra han detingut una veïna d'Igualada de 40 anys, de nacionalitat espanyola, acusada de disset robatoris en domicilis, establiments i trasters a la capital anoienca i a Òdena.

La investigació es va iniciar el 23 de desembre, arran d'un robatori de matinada en una botiga d'Igualada. Les càmeres van gravar els fets i els agents van reconèixer l'autora: es tractava d'una dona que feia poques setmanes ja havia estat detinguda per catorze robatoris en domicilis i trasters.

El 2 de gener, la Policia Local d'Igualada va detenir la dona quan acabava de fer un robatori en un domicili. Hores després, es van presentar a la comissaria dels Mossos un total de cinc víctimes, manifestant que els havien entrat a robar a casa. Totes elles vivien al mateix carrer on s'havia efectuat la detenció. Els investigadors van concloure que l'arrestada també era l'autora d'aquests casos.

Els Mossos també han descobert que durant la nit de Nadal l'acusada va intentar entrar a robar, sense èxit, en vuit domicilis i en un traster en una zona concreta d'Òdena. La dona ha quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar davant de la jutge.