Quatre persones han resultat ferides aquest dijous al matí a causa d'un xoc frontal entre dos cotxes a l'eix del Cardener (C-55), a Súria, que ha obligat a tallar la calçada durant més de dues hores.

La ferida més greu és una veïna de Cardona de 43 anys, que conduïa un dels vehicles, on hi viatjaven dos cardonins més, un home de 83 anys i una dona de 79 anys, que han resultat ferits lleus. La conductora de l'altre cotxe, una veïna de Solsona de 54 anys, també ha resultat amb ferides de menys gravetat.

L'accident ha tingut lloc a 1/4 d'11 del matí al punt quilomètric 47 de la C-55, a la variant de Súria, a poca distància del túnel de la Torre. Per causes que es desconeixen, els dos cotxes han xocat frontalment després que un d'ells envaís el carril contrari.

Com a conseqüència, la conductora cardonina de 43 anys, la més greu, ha quedat atrapada a l'interior del vehicle i ha estat atesa a dins del cotxe mateix pel personal del SEM i pels Bombers. Posteriorment, ha estat traslladada en estat greu a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. L'home de 83 anys i la dona de 79 anys que viatjaven amb ella han estat traslladats al mateix hospital, en estat lleu.

La conductora de l'altre cotxe, la solsonina de 54 anys, també ha estat atesa pel SEM a l'interior del vehicle, tot i que no hi ha quedat atrapada físicament. Posteriorment, també ha estat evacuada en ambulància al mateix hospital.

L'accident ha obligat a tallar completament la calçada, de forma que els Mossos d'Esquadra han desviat el trànsit per l'interior del nucli de Súria. La via s'ha reobert cap a la 1 del migdia, segons el Servei Català de Trànsit.

Al lloc de l'accident hi han treballat quatre ambulàncies del SEM, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra.