Les estacions d'esquí catalanes han viscut un darrer cap de setmana negre, per la mort de dos esquiadors. A l'estació ceretana de Masella, un home de 67 anys va perdre la vida divendres passat en topar contra un arbre, mentre que dissabte, a Baqueira Beret (Vall d'Aran), un altre home, de 35 anys, va tenir un accident mentre esquiava fora pistes.

La víctima mortal de Masella era un veí de Ribes de Freser, amb un bon nivell d'esquí i que anava equipat amb casc, segons va informar ahir l'estació ceretana en un comunicat.

L'accident va tenir lloc a 1/4 d'1 del migdia, quan l'home descendia per la pista Volta Marla, de color blau, i va sortir del traçat, tot impactant amb un arbre. L'equip mèdic i d'emergències de l'estació es va desplaçar al lloc dels fets, però no el van poder reanimar. En el seu comunicat, l'estació lamenta profundament l'accident ocorregut a les seves pistes i traslladada el condol a la família.

En el cas de Baqueira Beret, la víctima era natural de Bilbao. Va tenir l'accident quan esquiava per fora de les pistes, cap a 2/4 de 5 de la tarda de dissabte i va ser traslladat pel SEM a l'hospital de Vielha, on va morir poc després, segons els Mossos d'Esquadra.