Els Mossos d'Esquadra van denunciar penalment diumenge al matí un conductor ebri que es va accidentar a la carretera B-120, a prop d'Olesa de Montserrat. Segons va informar aquest dimarts el cos policial, els fets van tenir lloc cap a les 7 del matí, quan un vehicle va xocar amb un talús del marge de la carretera, en sortir de la calçada. El seu conductor, un noi de 22 anys d'edat, va donar positiu en la prova de l'alcoholèmia, amb una taxa de 0,52 mg/l, és a dir, una xifra que multiplicava per dos la taxa màxima permesa.

Es dóna el cas que, durant el cap de setmana, els Mossos de la Regió Policial Metropolitana Sud van denunciar un total de quatre conductors beguts que van causar accidents de trànsit al Baix Llobregat. Els quatre conductors tenen edats compreses entre els 20 i els 25 anys. Els accidents van tenir lloc dissabte a la matinada i diumenge a la matinada.

El sinistre més important es va produir dissabte a les 6 de la matinada, quan la conductora d'un turisme va provocar un accident múltiple a l'A-2, a l'altura de Pallejà en sentit Lleida, en què es van veure implicats tres turismes més. En concret, la conductora va col·lidir amb el vehicle que la precedia, fet que va provocar un xoc en cadena amb els altres dos turismes implicats.

Els agents de Trànsit van realitzar la prova d'alcoholèmia a tots els conductors, i la responsable de l'accident, una jove de 25 anys, va donar positiu amb una taxa penal de 0,50 mg/l en aire expirat, és a dir, duplicava la taxa permesa legalment que és 0,25 mg/l.