Els Mossos d'Esquadra han detingut dos veïns de Navarcles de 39 i de 43 anys, de nacionalitat dominicana, acusats d'haver plantat més de 1.300 plantes de marihuana a casa seva. Els arrestats estan acusats d'un delicte contra la salut pública.

Segons ha explicat el cos policial, els vigilants municipals de Navarcles van posar en coneixement aquest gener de la possible existència d'una plantació de marihuana en una casa de Navarcles. Els Mossos van obrir una investigació i van comprovar que de l'interior de la casa sortia una forta olor de marihuana i que constantment hi havia entrades i sortides de diferents persones.

Després de diverses indagacions, aquest dimecres, els mossos van anar al domicili i van parlar amb una persona que sortia de la casa, la qual va confirmar l'existència d'una plantació a l'interior.

Quan els agents, sota ordre judicial, van accedir a l'interior de l'habitatge, concretament a la zona dels baixos, van trobar 1.342 plantes de marihuana, juntament amb una complexa instal·lació amb focus, extractors i filtres.

A més, a la casa també hi van localitzar una altre persona que estava fent el manteniment de la plantació.

Arran d'aquests fets, els dos homes van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb un delicte contra la salut pública. Aquest divendres passen a disposició judicial.