Aquesta matinada de dimarts, els Bombers de la Generalitat han treballat en un incendi d´habitatge a Martorell, al número 4 del carrer Lluís Requesens, en el qual una dona ha perdut la vida i un home ha resultat intoxicat greu.

L'incendi, del qual s'ha rebut l'avís a les 02.47 hores, ha cremat el menjador i el fum ha afectat a la resta de l'immoble. En el moment de l'incendi, hi havia un matrimoni en aquest pis. Una dona de 78 anys, que estava inconscient, finalment ha perdut la vida i un home de 80 anys, amb intoxicació greu, que ha estat evacuat amb ambulància del Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi.

A causa d´aquest incendi, no ha calgut desallotjar preventivament a la resta de veïns, ni tampoc hi ha hagut més persones afectades.

En les tasques d'extinció han treballat 5 dotacions dels Bombers de la Generalitat, els quals han donat per controlat l'incendi a les 03.15 hores. També han treballat 3 unitats del SEM i 4 patrulles dels Mossos d´Esquadra que s'han fet càrrec de la investigació i dels tràmits judicials pertinents.