Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí d'Òdena de 30 anys, de nacionalitat marroquina, acusat de dos robatoris en una empresa d'Igualada i en un centre mèdic d'Òdena.

Els fets, segons ha explicat el cos policial, van tenir lloc dilluns cap a les 8 del vespre, quan els Mossos van rebre l'avís que havia saltat l'alarma en una empresa d'Igualada i que, a través de les càmeres de videovigilància, es veia una persona a l´interior.

Ràpidament, diverses patrulles es van adreçar al lloc i, un cop a la nau, van localitzar el lladre, amagat darrere d'uns palets. A pocs metres d'ell, es va trobar una motxilla amb roba, eines i material divers que acabava de sostreure. L'home va quedar detingut com a presumpte autor del robatori amb força.

Durant la gestió de l'incident, la Unitat d´Investigació de la comissaria d´Igualada va observar que, entre el material que se li havia trobat al detingut, hi havia un llapis de memòria USB que no havia sostret en el robatori que acabava de cometre.

Després de diverses gestions, es va esbrinar que l'havia sostret en un robatori que havia comès el passat 1 de gener en un centre mèdic d´Òdena, d'on va sostreure material d'oficina, una tauleta, un ordinador i uns 300 euros.